Kokneses mūzikas skola
lapas galva

Kokneses novads

Pasākumi

Koncertā tiksies vairākas paaudzes

13.11.2015 17:00 kur : Kokneses mūzikas skola

muzikals-sveiciens_2.jpgDraudzīgā, sirsnīgā atmosfērā sildīsimies mūzikas saulītē, priecāsimies par skaisto Latvijas rudeni un domās vēlēsim savai tēvu zemei saules mūžu! Aicinām uz neparastu Latvijas proklamēšanas gadadienas koncertu Kokneses Mūzikas skolā 13.novembrī plkst. 17:00!

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņi, audzēkņu vecāki un skolotāji ar patīkamu satraukumu gatavojas 13.novembra koncertam “Muzicēju kopā ar ģimeni”.

Lasīt visu ziņu

Kokneses mūzikas skolas mācību gada atskaites koncerts

02.06.2015 17:00 kur : Kokneses kultūras centrs

02062015_muzikas_skola_1_1.jpg

Ar atskaites koncertu 2. jūnijā veiksmīgu mācību gada noslēgumu atzīmēja Kokneses mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi. Kultūras nama zālē bija pulcējies viss skolas kolektīvs, audzēkņi, vecāki un citi mūzikas draugi.

Koncerts aizsākās ar Beātes Beatrises Brūveres izpildīto skaņdarbu “Pirmo reizi 1.klasē”. Tālāk klausītājus priecēja mazo vijoļnieču ansamblis skolotāja Jāņa Atslēgas vadībā. Uz “Dziesmas prieku” un “Jautro danci” aicināja kora klases ansamblis un skolotāja Lelde Kamzole-Gagaine. Ar noslēpumainajām flautas skaņām mūs iepazīstināja Ilonas Makareni audzēknes Paula Užule un Anna Ziediņa. Allas Puķītes audzēkņi priecēja ar skaņdarbiem “Allegro” un “Aria”. Kamerorķestris un skolotāja Iveta Bērziņa ar burvīgām akordeonu skaņām uzbūra ainas no kinofilmas “Titāniks”. Ziedoņa Puķīša vadītais saksofonu trio un saksofona ansamblis spēlēja jautri un atraktīvi, ar to izpelnoties varenus skatītāju aplausus. Koncerts noslēdzās ar skolas kora uzstāšanos un dziesmu “Paši skaistākie vārdi”.

Lasīt visu ziņu galerija (31)

X Starptautiskajā P. Čaikovska konkurss

06.12.2014 kur : Kokneses mūzikas skola

2014. gada 6. decembrī Kokneses Mūzikas skolā tiksies 63 dažādu tautību jaunie pianisti, lai sacenstos P.Čaikovska skaņdarbu interpretācijā. Interesanti būs arī konkursa programmas otrie skaņdarbi – katram konkursantam jāatskaņo savas valsts komponista skaņdarbs.                                                                                        Ceļš uz Kokneses X Starptautisko P.Čaikovska klaviermūzikas izpildītāju konkursu tiks mērots no Minskas, Sankt-Pēterburgas, Kaļiņingradas, Viļņas, Klaipēdas, Narvas, Paņevežas un citām ārvalstu pilsētām. No Latvijas mūzikas skolām vistālāko ceļu mēros Ventspils audzēkņi.

Lasīt visu ziņu

Starptautiskās Rīgas Saksofonu dienas Koknesē

16.10.2014 kur : Kokneses apvienības pārvalde

img_8363_1.jpgNo 13. līdz 18. oktobrim galvaspilsētā mūzikas cienītāji bauda Starptautisko Rīgas Saksofonu dienu daudzveidīgos pasākumus. 16. oktobrī arī pie mums, Koknesē, skatītājus priecēja brīnišķīgs Starptautisko Rīgas Saksofonu dienu koncerts, kurā piedalījās viesprofesori - trīs izcili mūziķi - Johaness Torels no Dānijas, Jorgens Petersons no Zviedrijas, Rolfs-Eriks Nīstroms no Norvēģijas, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas, Orhūsas Karaliskās Mūzikas akadēmijas, Sibēliusa Mūzikas akadēmijas studenti. Pirms koncerta norisinājās pedagogu meistarklases.

Lasīt visu ziņu galerija (36)
Pasākumu kalendārs
<>

Jaunākās galerijas


back to top