Kokneses mūzikas skola
lapas galva

Kokneses novads

Pasākumi

Muzikāls veltījums pavasara saulgriežos

11.04.2017 kur : Kokneses mūzikas skola

img_2799_2.jpgSaules aplī esam nonākuši punktā, kur tās staru radītais spožums modina dzīvību. 11. aprīlī Kokneses mūzikas skolā izskanēja Pavasara saulgriežiem veltīts koncerts.

Kaut gan ārā lija lietus, tomēr skolas audzēkņi ar priekšnesumiem, kuri izskanēja no sirds, uzbūra saulīti klausītāju sirdīs. Paldies viņiem un pedagogiem – Jānim Atslēgam, Jānim Bumbišam, Gundegai Ermičai, Leldei Kamzolei – Gagainei, Raitim Kveskam, Ilonai Makareni, Ziedonim Puķītim, Karolīnei Vancānei.

Lasīt visu ziņu galerija (32)

Kokneses Mūzikas skolas „Veltījums Latvijai”

15.11.2016 kur : Kokneses mūzikas skola

15kmk_1.jpgKad manas dzimtenes laukos, vējš valsi sniegotu dej, un slaidos karogu mastos sārtbaltas liesmas jau skrej, ir atkal novembra vidus, un laiku pieminam mēs, kad cauri tumsai, pret rītu, bij piedzimt Latvijai lemts. 15. novembrī mūsu mazajā skoliņā izskanēja svētku koncerts „Veltījums Latvijai”. Tajā piedalījās skolas muzicējošie kolektīvi un solisti.

Ļoti skanīgi, atraktīvi un aizrautīgi dziedāja jaunāko un vecāko klašu kori pedagoga Leldes Kamzoles – Gagaines vadībā.

Mīļi, no sirds, muzicēja 1. klavieru klases audzēkne Arita Niedre kopā ar savu pedagogu Ilonu Makareni. Īpaši nopietns un pārliecinošs bija Edmunda Beķera priekšnesums. Viņš, pedagoga I. Makareni vadībā, gatavojas starptautiskajam P. Čaikovska konkursam, kurš notiks 3. decembrī mūsu mūzikas skolā. Lelde Sīpola aizrāva ar savu atraktivitāti. Muzikāli spēlēja Allas Puķītes audzēknes Iva Aleksandra Ermiča un Elizabete Krastiņa.

Lasīt visu ziņu galerija (17)

Kokneses Mūzikas skolas Kora klases prezentācijas koncerts

14.05.2016 17:30 kur : Kokneses apvienības pārvalde

 Ar skanīgu, piecdesmitbalsīga kora izpildītu U.Marhilēviča dziesmu „Tikai tā” 14.maijā noslēdzās Kokneses Mūzikas skolas 25- gadei veltīto koncertu maratons. Bijām patīkami pārsteigti sagaidot tik kuplu klausītāju pulku, neskatoties uz „Sama modināšanas” svētku plašo pasākumu piedāvājumu.

Koncertu uzsāka Līga Riekstiņa ar A. Žilinska „ Ar dziesmiņu ciemos eju”. Šoreiz gan jāteic, ka ciemos pie mums, mūsu Kora klases audzēkņiem, bija sanākuši radi un draugi no malu maliņām. Viegli un skanīgi, ekrānā redzamās ziedošās pļavas fonā, skanēja dziesmas par Latvijas brīnumskaisto dabu! Krista Ģēģere, Krista Strazdiņa, Edgars Svilāns, Raivo Strazdiņš, Haralds Nungurs - Kora klases audzēkņi, ar pasaules trauslākā mūzikas instrumenta – cilvēka balss palīdzību vēstīja klausītājiem kā „Pieci kaķi” malku cirta un kas „Bij’ manam kumeļam”! Saviļņojoši izskanēja V.Punkas „Vētru diena” Jāņa Bota izpildījumā. Jaunietim veidojas skaists baritona tembrs, kuru neatlaidīgi jāpilnveido. Jaunietim ir talants!

Lasīt visu ziņu

Aprīlī – mūzika nav kā līdz šim…

05.04.2016 17:00 kur : Kokneses mūzikas skola

akor_2_1.jpgŠo Kokneses Mūzikas skolas Akordeona spēles klases audzēkņiem un skolotājai Ivetai Bērziņai tik nozīmīgo mēnesi, uzsāks Artūrs Noviks ar draugiem.

5. aprīlī plkst. 17:00 būsiet gaidīti Kokneses Mūzikas skolas zālē!

Programmā tikai tango! To autori A. Pjacolla un A. Maskats .

Artūrs ir Kokneses Mūzikas skolas 2000. gada Akordeona klases absolvents, skolotāja A.Miķelsona audzēknis. Mūziķa dzīve ikdienā cieši saistīta ar šo, iespējām bagāto, instrumentu. Pēc Mūzikas skolas absolvēšanas jaunietis iestājās J.Mediņa Mūzikas vidusskolā. Tālāk mūzikas studijas tika turpinātas J.Vītola Mūzikas akadēmijā. Paralēli akordeona spēles solista gaitām, Artūrs ir lielisks kameransambļa saspēles meistars, kā arī akordeona spēles studentu pedagogs Mūzikas akadēmijā.

Lasīt visu ziņu galerija (2)

Kokneses Mūzikas skolas Pūšaminstrumentu nodaļas prezentācijas koncerts kā absolventu salidojums!

12.03.2016 15:00 kur : Kokneses kultūras centrs

img_9029_1.jpgKokneses Mūzikas skola savu 25. jubilejas gadu iesākusi ar vērienīgiem koncertiem, kuros piedalās ne tikai tie, kuri pašlaik apgūst zinības mūzikas pasaulē, bet arī skolas absolventi, kuri, pateicoties savam veiksmīgajam sākumam, ar panākumiem turpina ceļu mūzikā. 12. martā Kokneses kultūras namā mēs, skatītāji, vairāk kā divu stundu garumā baudījām Kokneses Mūzikas skolas Pūšaminstrumentu spēles nodaļas audzēkņu un absolventu koncertu. Pilnā skatītāju zāle – bērnu vecāki un vecvecāki, pārējie atbalstītāji un mūzikas mīļotāji uzgavilēja katram priekšnesumam. Uz skatuves goda vietā bija Kokneses Mūzikas skolas karogs, kurā simboliski atainots melnbaltu taustiņu ceļš, kurš no dzimtās vietas aizvijas plašajā pasaulē.

Lasīt visu ziņu galerija (23)

Viss sākas ar pasaku!

26.02.2016 kur : Kokneses apvienības pārvalde

img_8827_1.jpg„Kad viņa sāka spēlēt, putni apklusa un klausījās brīnišķīgajās skaņās, bites un tauriņi lidinājās un dudināja maigās melodijas.” Arī mazie Kokneses Mūzikas skolas vijolnieki ir dzirdējuši, kā spēlē Vijolīte Annas Sakses pasakā. Par to varējām pārliecināties brīnišķīgā vijoļklases prezentācijas koncertā 26. februāra vakarā Kokneses novada domes zālē.

2016. gads ir iesācies Kokneses Mūzikas skolas 25 gadu jubilejas zīmē. Pagājušajā mēnesī izskanēja pirmais - klaviermūzikas koncerts no iecerēto koncertu sērijām piecu mēnešu garumā, bet februāris atnesa svētkus tiem, kam tuva vijoļmūzika.

Lasīt visu ziņu galerija (22)

Re, kādi izauguši!

15.01.2016 kur : Kokneses mūzikas skola

7klavierklase_1.jpg15.janvārī Kokneses Mūzikas skolas zālē pulcējās mazi un lieli – skolas jubilejas koncertsērija ir sākusies! Tautā runā dažādi - gaidīšana esot interesantāka un emocionālāka par pašiem svētkiem, citi bilst – kas var būt skaistāks par pašiem svētkiem!

Šīs dažādās emocijas izjutām mēs visi, gan tie, kas muzicēja Kokneses Mūzikas skolas Klavieru klases prezentācijas koncertā, gan tie, kas ar lielu saviļņojumu vēroja un klausījās. Koncerts sākās ar vārdiem:

Lasīt visu ziņu galerija (7)

Ģimeniski silts sveiciens svētkos!

13.11.2015 kur : Kokneses mūzikas skola

img_20151116_wa0008_1.jpgĢimeniski silts un kā skaists sveiciens Latvijas valsts dzimšanas dienā 13. novembra vakarā Kokneses Mūzikas skolā izskanēja koncerts „Muzicēju kopā ar ģimeni”.

Koncertā uz skatuves satikās vairākas paaudzes - Kokneses Mūzikas skolas skolēni, viņu vecāki, vecvecāki un skolotāji.

„Lai tev vienmēr droša gaita, kad pa tēvu zemi ej!” – dziesmā cits citam novēlēja Kokneses Mūzikas skolas jaunāko klašu kora dziedātāji un diriģente Lelde Kamzole-Gagaine.

Dziesmoto pasākumu vadīja un koncerta māksliniekiem sirsnīgus vārdus veltīja skolotājas Iveta Bērziņa un Gundega Ermiča.

Vērojot muzikālos priekšnesumus, radās pārliecība – mūsu novadā ir stipras un brīnišķīgas ģimenes, kurās no vecākiem un vecvecākiem mantoto muzicēt prieku turpina bērni un mazbērni, pateicoties dzīves gudriem un talantīgiem pedagogiem.

Lasīt visu ziņu galerija (29)

Koncertā tiksies vairākas paaudzes

13.11.2015 17:00 kur : Kokneses mūzikas skola

muzikals-sveiciens_2.jpgDraudzīgā, sirsnīgā atmosfērā sildīsimies mūzikas saulītē, priecāsimies par skaisto Latvijas rudeni un domās vēlēsim savai tēvu zemei saules mūžu! Aicinām uz neparastu Latvijas proklamēšanas gadadienas koncertu Kokneses Mūzikas skolā 13.novembrī plkst. 17:00!

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņi, audzēkņu vecāki un skolotāji ar patīkamu satraukumu gatavojas 13.novembra koncertam “Muzicēju kopā ar ģimeni”.

Lasīt visu ziņu

Kokneses mūzikas skolas mācību gada atskaites koncerts

02.06.2015 17:00 kur : Kokneses kultūras centrs

02062015_muzikas_skola_1_1.jpg

Ar atskaites koncertu 2. jūnijā veiksmīgu mācību gada noslēgumu atzīmēja Kokneses mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi. Kultūras nama zālē bija pulcējies viss skolas kolektīvs, audzēkņi, vecāki un citi mūzikas draugi.

Koncerts aizsākās ar Beātes Beatrises Brūveres izpildīto skaņdarbu “Pirmo reizi 1.klasē”. Tālāk klausītājus priecēja mazo vijoļnieču ansamblis skolotāja Jāņa Atslēgas vadībā. Uz “Dziesmas prieku” un “Jautro danci” aicināja kora klases ansamblis un skolotāja Lelde Kamzole-Gagaine. Ar noslēpumainajām flautas skaņām mūs iepazīstināja Ilonas Makareni audzēknes Paula Užule un Anna Ziediņa. Allas Puķītes audzēkņi priecēja ar skaņdarbiem “Allegro” un “Aria”. Kamerorķestris un skolotāja Iveta Bērziņa ar burvīgām akordeonu skaņām uzbūra ainas no kinofilmas “Titāniks”. Ziedoņa Puķīša vadītais saksofonu trio un saksofona ansamblis spēlēja jautri un atraktīvi, ar to izpelnoties varenus skatītāju aplausus. Koncerts noslēdzās ar skolas kora uzstāšanos un dziesmu “Paši skaistākie vārdi”.

Lasīt visu ziņu galerija (31)

X Starptautiskajā P. Čaikovska konkurss

06.12.2014 kur : Kokneses mūzikas skola

2014. gada 6. decembrī Kokneses Mūzikas skolā tiksies 63 dažādu tautību jaunie pianisti, lai sacenstos P.Čaikovska skaņdarbu interpretācijā. Interesanti būs arī konkursa programmas otrie skaņdarbi – katram konkursantam jāatskaņo savas valsts komponista skaņdarbs.                                                                                        Ceļš uz Kokneses X Starptautisko P.Čaikovska klaviermūzikas izpildītāju konkursu tiks mērots no Minskas, Sankt-Pēterburgas, Kaļiņingradas, Viļņas, Klaipēdas, Narvas, Paņevežas un citām ārvalstu pilsētām. No Latvijas mūzikas skolām vistālāko ceļu mēros Ventspils audzēkņi.

Lasīt visu ziņu

Starptautiskās Rīgas Saksofonu dienas Koknesē

16.10.2014 kur : Kokneses apvienības pārvalde

img_8363_1.jpgNo 13. līdz 18. oktobrim galvaspilsētā mūzikas cienītāji bauda Starptautisko Rīgas Saksofonu dienu daudzveidīgos pasākumus. 16. oktobrī arī pie mums, Koknesē, skatītājus priecēja brīnišķīgs Starptautisko Rīgas Saksofonu dienu koncerts, kurā piedalījās viesprofesori - trīs izcili mūziķi - Johaness Torels no Dānijas, Jorgens Petersons no Zviedrijas, Rolfs-Eriks Nīstroms no Norvēģijas, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas, Orhūsas Karaliskās Mūzikas akadēmijas, Sibēliusa Mūzikas akadēmijas studenti. Pirms koncerta norisinājās pedagogu meistarklases.

Lasīt visu ziņu galerija (36)
Pasākumu kalendārs
<>

Jaunākās galerijas


back to top