Kokneses mūzikas skola
lapas galva

Kokneses novads

Jaunumi

Kokneses Mūzikas skolā būs prieks muzicēt!

16.06.2022

ar-valsts-kulturkapitala-fonda-projekta-atbalstu-kokneses-muzikas-skola-sanema-piccolo-flautu-divus-klavieru-kreslus-un-nosu-pulti.jpgAr Valsts Kultūrkapitāla fonda projekta "Mūzikas instrumenta iegāde Kokneses Mūzikas skolā" (Nr. 2022-1-MDM-M02032) atbalstu 15. jūnijā Kokneses Mūzikas skola saņēma piccolo flautu, divus klavieru krēslus un nošu pulti.

Par jauno mūzikas instrumentu un nošu pulti priecājas ne tikai flautas klases audzēkņi, bet arī pedagogi G. Ermiča un K. Antonova. Klavieru krēsli būs noderīgi katram mūsu skolas audzēknim, jo klavierspēli apgūst visi.

Projekta ietvaros iegādātais mūzikas instruments veicinās mūzikas izglītības izcilību un ilgtermiņā tiks uzlabota profesionālās ievirzes izglītības kvalitāte, kā arī tiks veicināta un paplašināta audzēkņu un pedagogu koncertdarbība.

Lasīt visu ziņu

Sveicam Kokneses Mūzikas skolas 30. izlaiduma absolventus!

06.06.2022

kms-izlaidums.jpg27. maijā Kokneses Mūzikas skolā aizvadījām 30. izlaidumu. Esam priecīgi, ka jubilejas izlaidums notika tā, kā tam ir jābūt – svinīgi, skanot absolventu koncertam, klātesot pedagogiem, absolventu vecākiem, radiem un draugiem.

Beigšanas apliecības par profesionālās ievirzes izglītības iegūšanu šogad saņēma 5 audzēkņi – klavierspēlē – Marta Mikāla un Edmunds Beķers, pedagogs Ilona Makareni, flautas spēlē – Lauma Mūrmane un Džeina Zeimuļa – Priževoite, pedagogs Gundega Ermiča un vijoles spēlē – Luīze Vasiļevska, pedagogs Dzintars Beitāns.

 Absolventiem novēlam, lai iegūtās prasmes instrumenta spēlē arī turpmāk priecē ikdienā un svētku reizēs.

Lasīt visu ziņu

Atzinība konkursā

21.03.2022

img-20220321-wa0000.jpg11., 12. martā Madonas Mūzikas skolā notika Vidzemes reģiona mūzikas skolu stīgu instrumentu spēles audzēkņu konkurss. Kokneses Mūzikas skolas 1. klases audzēknis Rihards Ķīlis ieguva atzinību. Viņš vijoles spēli apgūst pirmo gadu. Priecājamies par zēna uzņēmību un atbildību, novēlām neatlaidīgi turpināt apgūt vijoles spēles prasmes.

Paldies skolotājam Dzintaram Beitānam par prasmi mazajos vijolniekos veidot atbildību par izvēlētā instrumenta spēles apguvi.

Lasīt visu ziņu

Kokneses jaunā flautiste iegūst godalgu starptautiskā konkursā

09.03.2022

laura-vilde.jpgMarta sākumā Naujenes Mūzikas un mākslas skolā noslēdzās 5. Starptautiskais pūšaminstrumentu spēles jauno izpildītāju konkurss "Naujene Wind 2022", kurā piedalījās mūsu flautas klases audzēkne Laura Vilde un ieguva 2. vietu.

Lasīt visu ziņu

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņiem panākumi starptautiskos konkursos

07.03.2022

rodrigo-steinbergs.jpgFebruāra mēnesī Kokneses Mūzikas skolas akordeona klases audzēkņi piedalījās divos starptautiskajos konkursos un iepriecināja ar labiem rezultātiem. Kazaņā, Starptautiskajā tautas mūzikas instrumentu konkursā "MUSICA DEL MONDO" 7-8 gadu vecuma grupā 50 dalībnieku konkurencē Rodrigo Šteinbergam 2. pakāpes laureāta diploms un Akordeonistu mācību orķestrim 150 dalībnieku konkurencē 2. pakāpes laureāta diploms.

Lasīt visu ziņu galerija (2)
Pasākumu kalendārs
<>

Jaunākās galerijas


back to top